logotype

QR Code Generator


qrcode smartphone scan iphone android

Το χρήσιμο εργαλείο QR Code Generator που σας προσφέρει η DataOnline.gr, είναι μια δωρεάν online εφαρμογή δημιουργίας QR Code ιδανική για να φτιάξετε τον δικό σας κωδικό QR, ίσως το πιο δημοφιλές και ευέλικτο δισδιάστατο barcode που σαρώνεται από κινητά τηλέφωνα smartphones, παρέχοντας ταχύτατα πλήθος χρήσιμων πληροφοριών, έχει απεριόριστες έξυπνες εφαρμογές και χρησιμοποιείται πλέον από επιχειρήσεις και ιδιώτες για οτιδήποτε, από τις εκστρατείες μάρκετινγκ και διαφήμισης, την εκπαίδευση, την βιομηχανία ακόμη και στην καθημερινότητα για διασκέδαση!

Δημιούργησε τα δικά σου QR Codes


Reset

URL

URL 


Contact

First Name 


Last Name 


Title 


Company 


Email Address 


Website 


Phone Number 


Street 


City 


State 


Zip Code 


Country 


Map


Latitude 


Longitude 

Email

Email Address 


Subject 


Body 


SMS

Phone Number 


Body 


Phone Call

Phone 


iTunes App URL

App ID 


Android Market URL

Package Name 


WiFi

Wireless SSID 


Encryption None WEP WPA

Password 


Bookmark

Title 


URL 


Paypal

Email 


Amount 


Currency Code

Quantity 


Item Number 


Item Name 


Facebook

Facebook ID 


Twitter

Twitter ID 
Shorten URL? Yes No

Correction Level

Place logo in code? Yes No

Choose foreground color
Solid
Gradient
Vertical
Horizontal


Start
End

Choose background color
Preview QR Code
Click code to zoom.
Download PNG
Download PDF
Loading...
Upload image to be placed in code(.png, .jpg)

δημιουργίαΔοκίμασε και εσύ να δημιουργήσεις το δικό σου προσωπικό QR Code που να περιέχει κάποια από τα παραπάνω δεδομένα:

Επιλέξτε από το παραπάνω μενού το είδος της πληροφορίας που θέλετε να αποθηκευτεί στο QR Code, συμπληρώστε την ανάλογη φόρμα με τα απαραίτητα στοιχεία, γράψτε το link (ή text) που θέλετε και πατήστε το κουμπάκι: GENERATE.

Αμέσως θα δημιουργήσει το QR σας, που μπορείτε να το εξάγετε σε διάφορα format εικόνας, όπως PNG ή PDF και να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.

Προαιρετικά μπορείτε να επιλέξετε μέγεθος και χρωματισμό του matrix barcode αλλά και του background ή ακόμα και την προσθήκη λογότυπου φωτογραφίας (PNG ή JPG) στο κέντρο του, πατώντας το κουμπάκι SELECT FILES.

Πατήστε το RESET για να διαγράψετε τα στοιχεία στη φόρμα και να αρχίσετε τη δημιουργία ενός νέου QR Code.Πώς να χρησιμοποιήσετε το QR Code Generator

μηχανή δημιουργία κωδικών QRΌσο τα QR Codes κερδίζουν σε δημοτικότητα, ολοένα και περισσότερες ιστοσελίδες προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες δημιουργίας QR code. Λόγω του ότι οι εφαρμογές  που κυκλοφορούν έχουν παρόμοιες επιλογές και είναι όλες δωρεάν οι περισσότεροι επισκέπτες χρησιμοποιούν μόνο το πρώτο QR Code Generator που θα ανακαλύψουν ψάχνοντας στις μηχανές αναζήτησης χωρίς να ψάξουν περισσότερο για δουν τις διαφορές συγκρίνοντας πολλές διαφορετικές εφαρμογές μεταξύ τους. Αλλά πώς να διακρίνουν τη μία υπηρεσία από την άλλη; Πώς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιείτε την καλύτερη εφαρμογή QR Code Generator; Παρακάτω θα βρείτε πέντε χρήσιμες συμβουλές:

1. Μια γεννήτρια  QR code θα πρέπει να είναι ευέλικτη.

Το ιδανικότερο σχετικά με τους κωδικούς QR είναι ότι μπορεί να περιέχουν πολλά και διαφορετικά είδη πληροφοριών πίσω από αυτό. Έτσι η γεννήτρια  QR code θα πρέπει να είναι σε θέση να χειριστεί όλη αυτή την πληθώρα και διάφορα είδη των πληροφοριών, αλλά και να εξακολουθεί να είναι πολύ βολική στη χρήση.

2. Η QR Code Generator θα πρέπει να είναι εύκολη στη χρήση.

Από την άλλη μεριά, υπάρχουν εφαρμογές που προσπαθούν να ενσωματώσουν όσο το δυνατό περισσότερα είδη πληροφοριών, αλλά αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η διεπαφή (interface) να είναι υπερβολικά πολύπλοκη στη χρήση της χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα κάποιας βοήθειας. Απαραίτητα θα πρέπει να υπάρχει ευκολία στην εισαγωγή των δεδομένων όπως επίσης και εύκολα να μπορείτε τελικά να εξάγετε το QR Code που θα δημιουργηθεί. Αν θα πρέπει να δουλέψετε με διαφορετικούς τύπους URL, δεδομένα από μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και γραφικά θα πρέπει η σχεδίαση του interface και η πλοήγηση να είναι γρήγορη και εύχρηστη με καρτέλες.

3. Επιλέξτε μια γεννήτρια QR Code που να σας επιτρέπει να κατεβάσετε τους κωδικούς σας σε διάφορες μορφές αρχείων.

ΟΙ  περισσότερες υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε QR codes, συνήθως σας επιτρέπουν να κατεβάσετε τους κωδικούς που δημιουργούνται με τη μορφή γραφικών (εικόνα PNG ή JPG), σίγουρα βοηθάει να έχουμε τον κώδικα και σε διανυσματική μορφή (vector), όπως ένα αρχείο PDF που δεν χάνει την ανάλυσή του, όταν επιμηκυνθεί. Αυτό θα είναι πολύ χρήσιμο εάν θέλετε να εκτυπώσετε το QR code  σε μεγάλη επιφάνεια για έντυπο υλικό.

4. Η QR Code Generator θα πρέπει να σας επιτρέπει να ενσωματώσετε τον κωδικό σας εύκολα.

Αυτό θα είναι πολύ πρακτικό ειδικά όταν βάζετε το κώδικα που παράγεται αποκλειστικά στην ιστοσελίδα σας. Δεν χρειάζεται πλέον η λήψη του κώδικα και στη συνέχεια να το ανεβάσετε στην ιστοσελίδα σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντιγράψετε τον κώδικα ενσωμάτωσης τον οποίο σας παρέχει γεννήτρια.

5. Η γεννήτρια QR code είναι μέρος ενός συστήματος το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύετε και να διαχειρίζεστε τους κωδικούς.

Φανταστείτε να έχετε αναλάβει τη φροντίδα και διαχείριση πολλών δεκάδων QR κωδικών  για διαφορετικούς πελάτες, προϊόντα και υπηρεσίες. Ένα ολοκληρωμένο και ενσωματωμένο σύστημα το οποίο σα βοηθάει να διαχειριστείτε τους κωδικούς σας θα ήταν ότι καλύτερο.

Μια εφαρμογή QR Code Generator θα πρέπει να είναι εύχρηστη και να κάνει γρήγορα και εύκολα τη δουλειά της. Δεν είναι πλέον αρκετό να είναι σε θέση μόνο να δημιουργήσει ένα QR code, αλλά είναι πλέον απαραίτητο να έχει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και το σημαντικότερο να είναι δωρεάν. Αυτοί είναι μόνο μερικοί λόγοι τους οποίους θα πρέπει να εξετάσετε και να λάβετε υπόψη σας για τη χρήση της δωρεάν υπηρεσίας QR Code Generator της DataOnline.gr .

QR-Code2019  Ψηφιακή Τεχνολογία • Internet Marketing • QR Code Generator